Tuotteet hakusanalla pestä pöytä (5)

Pesto Anjovis-kastikkeella

Pesto Anjovis-kastikkeella

Uniikki resepti, joka on syntynyt taitavasta yksinkertaisten ja aitojen ainesosien yhdistelmästä.
Genovan basilika pesto Dop 180 G

Genovan basilika pesto Dop 180 G

Calvi Genoese Basil Pesto DOP 180 g valmistetaan aidon ligurialaisen reseptin mukaan. Se sisältää nimittäin extra virgin -oliiviöljyä, Liguriassa kasvatettua basilikaa (Basilico Genovese DOP), pinjansiemeniä, valkosipulia ja Grana Padanoa. Kotitekoiseen pestoon verrattuna lisätään vain sitruunahappoa (hapontajaa) ja askorbiinihappoa (antioksidanttia). Ei cashew-pähkinöitä, vehnäalkioita tai muita Ligurian perinteelle vieraita ainesosia. Calvi Genoese Basil Pesto DOP 180 g:llä on intensiivinen vihreä väri ja se erottuu raikkaasta ja hienostuneesta maustaan. Tuotteen etiketti Liitteistä löydät etiketin ravintotietoineen ja muita tietoja tuotteesta. Koodi: PESTO 180
PAPPARDELLE - KANANMUNAPAPPARDELLE

PAPPARDELLE - KANANMUNAPAPPARDELLE

KANANMUNAPAPPARDELLE
Paccheri

Paccheri

Bronssilla vedetty ja hitaasti kuivattu Paccheri, 100 % italialaista viljaa ilman lisäaineita
Pistachio-kreemi - 200 g

Pistachio-kreemi - 200 g

200 g levitettävä pistaasikreemi.